Kebab King to sieć restauracji w całej Polsce.
Adres: Aleje Jerozolimskie 42, Warszawa
: Nowy Świat 19, Warszawa
: Świętokrzyska 18, Warszawa.
Typ: kuchnia kurdyjska oparta ma kebabie.
Termin wizyty:
: Nowy Świat 19, Warszawa
: Świętokrzyska 18, Warszawa.
Typ: kuchnia kurdyjska oparta ma kebabie.
Termin wizyty:
- listopad 2022 - mega pysznie. Warszawa - Żoliborz;
- kwiecień 2020;
- listopad 2019.
- listopad 2019.
Czas oczekiwania: do kwadransa.
Cena: należy założyć 11-33zł/osobę.
Listopad 2022 Warszawa - Żoliborz
Późny wieczór po 22:00. Szukam czegoś do zjedzenia na Żoliborzu. Wchodzę do lokalu z kebabem przy rondzie. Zamawiam kebab na talerzu.
Kebab- wołowina. Można zamówić także z kurczaka i mieszane.
Frytki - standardowe. Dostępne też są za dodatkową opłatą opiekane ziemniaczki.
Zestaw surówek - czerwona i pekińska kapusta i marchewka.
Mięso super upieczone, przyprawione, ciepłe.
Frytki mega dobre. Nic im nie brakuje.
Surówki świeżutkie, choć bez oleju i przypraw.
Kwiecień 2020
Zamówienia tylko na wynos i tylko w wyznaczonych godzinach.
Listopad 2019
Sos czosnkowy zawiera laktoze.
Sos czosnkowy zawiera laktoze.
Kebab King przy jednej z ruchliwych ulic Warszawy otwarty jest całą dobę. Jedzenie przygotowuje się na naszych oczach. Zawsze można zapytać o ostrość dania, sosy, dodatki.
Kebab King to sieć kurdyjskich restauracji. Można tutaj zjeść dania na ciepło i na zimno. Słodkości w tym baklawa są tutaj dostępne we wszelkich barwach i wielkościach. Do baklawy otrzymuje się prawdziwą turecką herbatę w malutkich filiżankach.
Kebab - z różnych mięs od kurczaka poprzez wołowinę. Kebab dobrze zrobiony. Frytki raz świeże innym razem ze szybko włożone w zimny olej przez co robią się przezroczyste. Szkoda, że do frytek nie dostaniemy tradycyjnego sosu opartego na papryce i ziołach.
Surówki to pokrojone warzywa bez żadnych dodatków.
Surówki to pokrojone warzywa bez żadnych dodatków.
Obsługa pomocna, cicha, uśmiechnięta. Jeśli nagle trzeba coś zjeść to polecam to miejsce, choć fantazji smaku i aromatów tu brak.
Kebab King to miejsce, gdzie można po prostu coś zjeść na ciepło szybko i w miarę tanio. Nie zawsze idzie to jednak w parze ze smakiem potraw tu serwowanych.